Yunify
is een onderdeel van IIC GROUP.

Yunify is een snel groeiend, innovatief en modern onderdeel van IIC GROUP. Door deze snelle groei zijn we continue op zoek naar talent, gepassioneerde mensen binnen hun vakgebied die samen met ons de stap willen maken naar de 'Next Level'.
Gezondheidswetenschapper / Bewegingswetenschapper

Yunify is een jong en dynamisch bedrijf dat de ambitie heeft zich te ontwikkelen tot een wereldspeler op het gebied van online ‘coaching and medicine’. Yunify maakt onderdeel uit van de succesvolle IIC Group en duikt in het gat ‘Life style en Gezondheid’, twee zeer actuele internationale topics in de huidige maatschappij.

Yunify doet het anders, Yunify gaat echt voor de totaalaanpak. Door het aanbieden van allesomvattende multidimensionele tailer-made E-health en gezondheidspakketten op het gebied van preventie, performance, caring en curing, in combinatie met de hoogste service en hospitality voor de B to B Markt gaat Yunify voor een professionele en innovatieve onlinebenadering van het begrip gezondheid.

Trefwoorden die de Yunify aanpak enigszins verder omschrijven zijn: Biofeedback, Coaching, Education, E-Health, E-Learning, E-Monitoring, Exercises, Nutrition, Relaxtation, Supplements in combinatie met My client environmont en Hospitality-services.

> Functiebeschrijving

Als gezondheidswetenschapper of bewegingswetenschapper houd je je bezig met de continue (door)ontwikkeling van de aangeboden zorg- en ontzorg totaalpakketten. Hierbij ben je als inhoudsdeskundige de centrale schakel tussen de verschillende teamleden met zeer diverse achtergronden. Je maakt de vertaalslag van wetenschappelijke evidentie naar cliëntgerichte totaalpakketten op een zeer breed gezondheid gerelateerd spectrum.

> Functie eisen

Je hebt een afgeronde masteropleiding in de algemene Gezondheidswetenschapen of Bewegingswetenscappen (Msc), of je bent in de afrondende fase. Je hebt affiniteit en/of ervaring met online gezondheidsbevordering op het gebied van preventie, performance en health care. Je bent een teamplayer, klantgericht, innovatief en bezit goede communicatieve
vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je stressbestendig en functioneer je goed in een omgeving met snel veranderende omstandigheden.
en.

> Wat bieden we je

Resultaatverantwoordelijkheid, de kans om ons interdisciplinaire c.q. multidimensionele online-gezondheidsplatform uit te breiden. Daarnaast volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving.

> Arbeidsvoorwaarden

Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar en bij gebleken geschiktheid voor onbepaalde tijd.

Solliciteer op deze functie
Upload
Upload

COPYRIGHT 2016 IIC GROUP. ALL RIGHTS RESERVED

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50