IIC Services
Dienstverlening als focus

In de tak IIC Services krijgen alle dienstverlenende activiteiten van IIC GROUP hun plaats. Van een callcenter voor klantopvolging tot financiële administratie en relatiebeheer. Of een provider van DBC-declaratiediensten.

Elke dienst die een bedrijf mogelijk wil outsourcen, kan een plek krijgen onder de vleugels van IIC Services.

De services

IIC GROUP is actief op het gebied van hospitalitydiensten. De planners van IIC Services zijn specialisten in het organiseren, structureren en plannen van complexe behandelprogramma's, cursussen, roosters of elke andere vorm van gestructureerde dienstverlening.

Het Client Care Contact Center levert telecomdiensten als callcenteractiviteiten, maar ook telefonische screenings of geprotocolleerde en individuele e-mailafhandeling.

Het DBC-team (diagnose-behandelcombinaties) levert declaratiediensten en consultancy over het optimaliseren van een declaratiesysteem aan zorgverleners, intermediairs en verzekeraars.

E-health, e-learning en blended-therapiemodules worden inhouse ontwikkeld. De IIC Kennis Academie exploiteert deze opleidings- en ontwikkelingsmodules.

Care Shared Services is als outsourcepartner actief in de markt van dienstverleners. Zorgverleners, financiële dienstverleners, consultants, onderwijs en overheid maken gebruik van de diensten van Care Shared Services. Het uitgangspunt is altijd de cliënt.

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Hebt u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

COPYRIGHT 2016 IIC GROUP. ALL RIGHTS RESERVED

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50