WE take care &
YOU can do it

Client-focused / Add value / Responsible / Excel

Hospitality zit in onze genen.

Onze cliënten zijn de reden van ons bestaan. Ontzorgen is ook de passie van onze medewerkers, juist daarom verlenen zij hun service en expertise binnen de IIC GROUP. We leggen de lat graag hoog. Kan het beter? Dan moet het beter!

Het gedrag en de houding van onze medewerkers draagt bij aan ons succes. Daarin maken zij het verschil, samen met ons. De filosofie van onze bedrijfscultuur is vertaald in de Code of Conduct. Die hebben we in versie 2.0 versterkt naar de essentie, onze ziel.

Client-focused

Onze cliënten zijn de reden van ons bestaan. Hun gezondheid is hét uitgangspunt van ons handelen. Hospitality en gastvrijheid kennen bij ons geen grenzen. Onze focus op cliënten zit dan ook diep in ons DNA! We hebben een eindeloze passie voor zorgen voor en ontzorgen van cliënten. Altijd persoonlijk, vriendelijk en gastvrij! We take care!

Wat doen we om dit te bereiken?
Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs! Als geen ander begrijpen zij de behoefte van onze cliënten en hoe we allen bij kunnen dragen aan de beste invulling daarvan. Cliënten centraal stellen zit echt in ons bloed.

Om de beste service te verlenen gaan we tot het uiterste. We weten namelijk dat optimale hospitality leidt tot de beste dienstverlening. We communiceren open en eerlijk, en handelen bovenal integer. We geven opbouwende kritiek en staan open voor feedback. We genieten van goede resultaten en complimenteren anderen met hun successen.

Add Value

We bieden vernieuwende producten en dienstverlening met een duidelijke meerwaarde. Wij stellen mensen en organisaties in staat om te excelleren. We leggen de lat graag hoog en gaan voor duurzame oplossingen. We zijn van betekenis en dé expert op het gebied van gespecialiseerde zorgverlening.

Wat doen we om dit te bereiken?

We zoeken continu naar duurzame oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. We onderzoeken feiten, analyses en inzichten. Elke beslissing is voor ons en onze collega’s te verantwoorden. We willen het verschil maken!

Waarde creëren in de dingen die we realiseren is dan ook onze drijfveer. Daarbij proberen we altijd het beste uit onszelf en onze collega’s te halen. Kan het anders? Kan het sneller of beter? We gaan verder dan je ooit had verwacht.

Responsible

Mensen en organisaties gezonder maken is onze missie. Dat brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee! We nemen niets zomaar als vanzelfsprekend en zijn altijd kritisch. Onze diensten zijn betrouwbaar en klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de best mogelijke zorg en dienstverlening krijgen. Daarom zijn onze oplossingen de beste in de wereld en het beste voor de wereld.

Wat doen we om dit te bereiken?
Onze medewerkers maken het verschil! Zij nemen hun eigen verantwoordelijkheid en zetten anderen op scherp om dat ook te doen. We zijn kritisch en durven zaken ter discussie te stellen. Elke beslissing is te verantwoorden en we weten wat de impact is op onze medewerkers, onze collega’s, ons bedrijf en onze klanten.

We wachten niet af en nemen initiatief. We zijn actief, sterker nog…we zijn proactief. Onze bijdrage brengt ons naar een hoger niveau. We komen beloftes na. Een goed voorbeeld doet immers goed volgen.

Excel

We zijn ambitieus en streven altijd naar de ‘next level’. Kan het beter? Dan moet het ook beter! Dat beloven we onze klanten en daar kunnen ze ook op rekenen. We geloven heilig in innovatie en vernieuwing. Dat maakt de kwaliteit van onze producten en diensten elke dag nog beter. Wij zorgen voor een gezondere levensstijl op een manier die je niet voor mogelijk hield.

Wat doen we om dit te bereiken?

We streven altijd naar het hoogst haalbare niveau! We kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwste technieken. We bedenken alternatieven buiten de bestaande kaders en denken dus outside-of-the-box. Sterker nog, we zien die hele box niet eens.

Dat betekent dat we af en toe fouten maken. Dat is ok, want iedereen leert daarvan. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied is een no-brainer. Onze medewerkers weten dat ze pas echt vooruitkomen als ze samenwerken, binnen en buiten hun vakgebied.

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50