WE take care &
YOU can do it

Client-focused / Add value / Responsible / Excel

Hospitality zit in onze genen.

Onze cliënten zijn de reden van ons bestaan. Ontzorgen is ook jouw passie, juist daarom verleen je jouw service en expertise binnen de IIC-group. We leggen de lat graag hoog. Kan het beter? Dan moet het beter!

Jouw gedrag en houding dragen bij aan ons succes. Daarin maak jij het verschil, samen met ons. De filosofie van onze bedrijfscultuur is vertaald in de Code of Conduct. Die hebben we in versie 2.0 versterkt naar de essentie, onze ziel.

Client-focused

Onze cliënten zijn de reden van ons bestaan. Hun gezondheid is hét uitgangspunt van ons handelen. Hospitality en gastvrijheid kennen bij ons geen grenzen. Onze focus op cliënten zit dan ook diep in ons DNA! We hebben een eindeloze passie voor zorgen voor en ontzorgen van cliënten. Altijd persoonlijk, vriendelijk en gastvrij! We take care!

Wat kun jij doen om dit te bereiken?
Jij bent onze ambassadeur! Als geen ander begrijp jij de behoefte van onze cliënten en hoe je bij kunt dragen aan de beste invulling daarvan. Cliënten centraal stellen zit echt in je bloed.

Om de beste service te verlenen ga je tot het uiterste. Je weet namelijk dat optimale hospitality leidt tot de beste dienstverlening. Je communiceert open en eerlijk, en handelt bovenal integer. Je geeft opbouwende kritiek en staat open voor feedback. Je geniet van goede resultaten en complimenteert anderen met hun successen.

Add Value

We bieden vernieuwende producten en dienstverlening met een duidelijke meerwaarde. Wij stellen mensen en organisaties in staat om te excelleren. We leggen de lat graag hoog en gaan voor duurzame oplossingen. We zijn van betekenis en dé expert op het gebied van gespecialiseerde zorgverlening.

Wat kun jij doen om dit te bereiken?
Je zoekt continu naar duurzame oplossingen die bijdragen aan het succes van onze klanten. Je onderzoekt feiten, analyses en inzichten. Elke beslissing is voor jou en je collega’s te verantwoorden. Je wilt het verschil maken!

Waarde creëren in de dingen die je realiseert is dan ook je drijfveer. Daarbij probeer je altijd het beste uit jezelf en je collega’s te halen. Kan het anders? Kan het sneller of beter? Je gaat verder dan je ooit had verwacht.

Responsible

Mensen en organisaties gezonder maken is onze missie. Dat brengt grote verantwoordelijkheid met zich mee! We nemen niets zomaar als vanzelfsprekend en zijn altijd kritisch. Onze diensten zijn betrouwbaar en klanten kunnen erop vertrouwen dat ze de best mogelijke zorg en dienstverlening krijgen. Daarom zijn onze oplossingen de beste in de wereld en het beste voor de wereld.

Wat kun jij doen om dit te bereiken?
Jij maakt het verschil! Je neemt eigen verantwoordelijkheid en zet anderen op scherp om dat ook te doen. Je bent kritisch en durft zaken ter discussie te stellen. Elke beslissing is te verantwoorden en je weet wat de impact is op jou, je collega’s, ons bedrijf en onze klanten.

Je wacht niet af, je neemt initiatief. Je bent actief, sterker nog…je bent proactief. Jouw bijdrage brengt ons naar een hoger niveau. Je komt beloftes na. Een goed voorbeeld doet immers goed volgen.

Excel

We zijn ambitieus en streven altijd naar de ‘next level’. Kan het beter? Dan moet het ook beter! Dat beloven we onze klanten en daar kunnen ze ook op rekenen. We geloven heilig in innovatie en vernieuwing. Dat maakt de kwaliteit van onze producten en diensten elke dag nog beter. Wij zorgen voor een gezondere levensstijl op een manier die je niet voor mogelijk hield.

Wat kun jij doen om dit te bereiken?
Je streeft altijd naar het hoogst haalbare niveau! Je kunt niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwste technieken. Je bedenkt alternatieven buiten de bestaande kaders. Je denkt dus outside-of-the-box. Sterker nog, je ziet die hele box niet eens.

Dat betekent dat je af en toe fouten maakt. Dat is ok, want jij leert daarvan. Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied is voor jou een no-brainer. En je weet dat je pas echt vooruitkomt als je samenwerkt, binnen en buiten je vakgebied.

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50