Investeringsgroep
met een duidelijke visie

Onze visie / Onze activiteiten / Investment Profile

IIC GROUP brengt knowhow, capital en experience binnen in de deelnemingen. Onze grote kracht ligt in onze overkoepelende functie: alle ondernemingen in onze groep delen hun kennis en expertise. Zo maken ze elkaar sterk, rendabel én vernieuwend.

Onze visie

IIC GROUP gaat véél verder dan kapitaal verstrekken, adviseren en ondersteunen.

We nemen een controlerend belang (een volledige overname dan wel een meerderheidsbelang) in de bedrijven die deel gaan uitmaken van onze groep. Of we richten zelf innovatieve bedrijven op. Onze doelgroep? Bedrijven die hun cliënten centraal stellen en die met hun vernieuwende dienstverlening een meerwaarde bieden op de markt. Dat kunnen zorgverleners zijn, maar ook dienstverleners of lifestyleaanbieders. Innovatie, focus en excellence zijn de sleutelwoorden.

Innovatie, focus en excellence zijn de sleutelwoorden.

Heldere strategie

Als investeringsgroep overkoepelen wij de bedrijven in onze portefeuille. Elke groepsonderneming krijgt focus en een groeistrategie. Met ons Care Shared Services Center stimuleren we de kennisuitwisseling tussen de bedrijven. Zo creëren we sterke en vernieuwende ondernemingen met een geoptimaliseerde dienstverlening. Hoe de bedrijven onder IIC GROUP zich onderscheiden? Ze ondernemen met een kristalheldere visie, denken op lange termijn en staan maximaal ten dienste van de klant.

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Heeft u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50