100 % commitment
in al onze activiteiten

Onze visie / Onze activiteiten / Investment Profile

Het woord care in onze naam is niet toevallig gekozen. IIC GROUP ontwikkelt en levert diensten en producten om mensen en organisaties gezonder te maken. Onze cliënten zijn de reden van ons bestaan. IIC-activiteiten kunnen gaan om zorgverlening maar ook om andere ontzorgings- of verzorgingsinitiatieven of lifestyleproducten, zoals softwareprogramma’s die bedrijven of eindklanten ontzorgen.

100 % commitment

IIC GROUP bestaat niet uit afstandelijke investeerders: we maken actief deel uit van het dagelijkse management van de bedrijven die tot onze groep behoren. We nemen een meerderheidsparticipatie omdat we samen in het ondernemersveld willen staan om zo daadkrachtige beslissingen te nemen en met 100% commitment ons doel te bereiken. Kortom: we zijn véél meer dan investeerders.

Overkoepelende factor

IIC GROUP is de versterkende link tussen alle bedrijven waarin het betrokken is. We vormen de overkoepelende factor die de specifieke expertise van elk bedrijf doelgericht aanwendt om de dienstverlening verder te verbeteren. Als het beter kan, dan moet het ook beter. Om dat te bereiken hebben we een Care Shared Services Center opgericht: een uniek kennis- en expertisecentrum dat IIC GROUP-bedrijven versterkt.

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Heeft u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.