IIC Integrative Interventions
Interdisciplinair, individueel en intensief

Bij IIC GROUP Integrative Interventions gaat het om gespecialiseerde zorgverlening. Alle focusklinieken en zelfstandige behandelcentra zijn gespecialiseerd in interdisciplinaire zorg, hospitality en duurzaamheid.

De focus ligt op gespecialiseerde psychosomatische zorg voor specifieke doelgroepen, zoals cliënten met ernstige chronische rugpijn, depressie of burn-out.

De aanpak

De Integrative Interventions-bedrijven werken volgens het holistische biopsychosociale model: lichaam en geest komen gelijkwaardig aan de orde (de interdisciplinaire psychosomatische methode van Integrative Interventions). De behandelcentra werken poliklinisch. De behandelingen zijn individueel en intensief. Alle interventies vanuit de verschillende noodzakelijke disciplines worden tegelijkertijd en in samenhang door middel van een strak geregisseerd programma uitgevoerd.

Duurzame resultaten

De resultaten zijn substantieel beter en vooral duurzamer (langetermijneffecten bestendigd) dan haalbaar is bij een meer traditionele aanpak.

Met hart en ziel de pijn te lijf. Dat is het motto van het Rughuis. Deze gespecialiseerde tweedelijnsgezondheidszorginstelling behandelt mensen die lijden aan complexe, ernstige en chronische rug-, bekken- en/of nekpijn. In de filosofie van het Rughuis staat een intensieve, interdisciplinaire aanpak centraal. Lichaam en geest gaan hand in hand. Daarom krijgt elke patiënt een eigen behandelteam met specialisten uit verschillende disciplines.

Bezoek de website van het Rughuis

PHI is als erkende geestelijke tweedelijnszorginstelling dé specialist in de behandeling van angststoornissen, depressie, burn-out (somatoforme stoornis) en onbegrepen lichamelijke klachten. De behandelteams bieden hun cliënten een resultaatgerichte therapie in een veilige en persoonlijke omgeving. Zo creëren ze de beste omstandigheden om hun klachten interdisciplinair, intensief en duurzaam aan te pakken.

Bezoek de website van PHI

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Heeft u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50