IIC Supplies
Everyday health support

IIC GROUP levert oplossingen die de gezondheid ondersteunen, stimuleren en verbeteren, elke dag en in elke levensfase. IIC Supplies levert diensten, producten en accessoires aan iedereen die zich realiseert dat gezondheid niet vanzelfsprekend is, niet vanzelf gaat en elke dag aandacht vraagt.

Adviseur, expert en leverancier

IIC Supplies levert customized programma's die consumenten ondersteunen in het verbeteren van hun gezondheid. Dit kunnen producten als voedingssupplementen zijn maar ook diensten als online trainingsprogramma's of hulpmiddelen en accessoires. De oplossingen zijn altijd evidencebased en gecombineerd. De beste aanpak is een integrale aanpak.

IIC Supplies biedt hulp op verschillende gezondheidsterreinen en voor consumenten van alle leeftijden, man of vrouw.

Thema's

Stress is een belangrijk gezondheidsrisico. IIC Supplies is expert en levert oplossingen om stress en stressfactoren beter te kunnen hanteren. Ook andere thema's zoals de geheugenfunctie, gezond ouder worden en slapen zijn thema's waar de gezondheidswetenschappers van IIC Supplies zich mee bezighouden.

IIC Supplies ontwikkelt voor deze thema's een assortiment van integrale oplossingen, bestaande uit fysieke producten en hulpmiddelen, en online af te roepen diensten, consulten, informatie en trainingen.

Iets anders: Supplies platform

IIC GROUP ontwikkelt een online platform waar alle oplossingen voor everyday health support worden verzameld. Het platform staat ten dienste van consumenten. IIC Supplies zal het volledige assortiment van gezondheidsoplossingen, producten, diensten en accessoires distribueren.

De oplossingen zullen gedifferentieerd, zelfs individueel gedefinieerd zijn. Consumenten kunnen gebruikmaken van de online e-healthservices, kunnen lid worden van de door hen gekozen community en worden gemotiveerd door incentive- en loyaltyprogramma's.

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Heeft u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50