IIC Technologies
Innovatieve ICT-oplossingen

Bij IIC Technologies is innovatie de sleutel. Softwaretoepassingen, applicaties, platformen, crm-systemen, websites, security, clouddiensten, beheer van devices … Deze tak van de IIC GROUP omarmt nieuwe technologieën en tilt ze naar een hoger niveau.

Innovatie

Alle toepassingen en oplossingen die IIC Technologies ontwikkelt, moeten bijdragen aan de versteviging en verbetering van de relatie tussen dienstverlener en cliënt. Innovatieve technologieën (zoals interactieve video, e-learning, e-health), hospitality, communicatie en transparantie zijn sleutelwoorden.

Elke toekomstgerichte onderneming heeft een doordachte IT-strategie nodig. Care IT Solutions bouwt én beheert de IT-structuur van bedrijven en garandeert zo een vlotte werking. Hét speerpunt van Care IT Solutions? Beveiliging op alle mogelijke vlakken: privacy garanderen, gegevens beveiligen, back-ups van data maken … Kortom: Care IT Solutions garandeert gemoedsrust op IT-vlak!

Care Applications maakt vernieuwende softwaretoepassingen voor cliënten en patiënten. De software is altijd gericht op de communicatie en vooral verbetering van de relatie met de cliënt. Client Services, Customer Relations en Customer Content zijn the name of the game.

De toepassingen worden ingezet in alle sectoren waar de dienstverlenende relatie met cliënten centraal staat. Van medische informatie delen via een beveiligd platform en gedigitaliseerde vragenlijsten maken tot activiteitenschema’s opstellen, online behandelen (e-health) en behandelresultaten meten. Maar ook crm-systemen ontwikkelen voor verzekeringstussenpersonen en andere financiële dienstverleners.

 

Ondernemen in innovatieve start-ups of groeibedrijven met een "care" connectie. Dat is onze specialiteit. Heeft u interesse in een gesprek?  Neem dan gerust contact met ons op.

 

COPYRIGHT 2016 IIC GROUP. ALL RIGHTS RESERVED

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50