Blik in het werkveld

Voor de werknemers van Yunify leek het afgelopen dinsdag even alsof ze terug op school zaten. Er liep immers een enthousiaste groep van 25 eerstejaars studenten People & Business Management (PBM) van Zuyd Hogeschool over de vloer, die kwamen proeven aan het echte bedrijfsleven bij Yunify.

De groep studenten maakten kennis met de praktijk tijdens een rondleiding, zodat ze een beter beeld kunnen vormen van de bedrijven waar ze straks na hun studie terecht kunnen komen. Dat is nu al belangrijk omdat ze na het eerste jaar een profiel moeten kiezen (HR of Bedrijfskunde).

Tijdens een inspirerende workshop Solliciteren en Netwerken werd onderling leuk gediscussieerd. Daarnaast voerden ze leuke gesprekken tijdens een korte ‘speeddate’ met Corporate Recruiter Mandy van Mulken, Facility Manager Guido Ubaghs, HR Medewerker Claire Schoonbeek, DBC Medewerker Veerle Simons en HR Stagiaire (4e jaars student PBM) Judith Diepstraten, die ze aan de tand mochten voelen over hun werkzaamheden.

Celine, studente PBM, is enthousiast. Ze wil graag stage bij Yunify komen lopen: “Het is een hard groeiend bedrijf waar persoonlijke ontwikkeling wordt gewaardeerd.” Wij vonden het zelf ook een inspirerend bezoek: geïnteresseerde studenten, leuke discussies en gesprekken.

Kijk voor meer informatie over Yunify op de website www.yunify.nl

Comments are closed.

COPYRIGHT 2016 IIC GROUP. ALL RIGHTS RESERVED

Adres

Mijnweg 3
6167AC
Geleen

Telefoon

088 000 16 50